Čisto da se zna – samo prirodni sastojci! Puro raw kocke

Konačno su stigle i obradovaće vas! Puro raw kocke – ukusni deserti od urmi i dodataka,  napravljeni ručno od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, bez termičke obrade, dodatog šećera, veštačkih boja i aroma. Poslastica vrhunskog kvaliteta i ukusa, po meri svih. 

Puro raw kocke donose egzotičan ukus urmi, svežinu jabuka, pomorandži i malina, punoću kakaa, lešnika i badema, tajanstveni ukus cimeta.  Zdrave i hranljive, bogatog su i intenzivnog ukusa.

Nastale su u našoj Premier radionici čokolade, posvećenoj izradi kvalitetnih i ukusnih poslastica, kao još jedan od koraka u proizvodnji kvalitetne i prirodne hrane.

Kako je nastao Puro?

Najpre smo uzeli najbolje od prirode i ručnom obradom sačuvali smo sva hranljiva i nutritivna svojstva, ukus i aromu posebno odabranih sastojaka. Tako su nastale kocke čistog zadovoljstva! Svaka je posebno upakovana, da sačuva slast i svežinu, a i da se nađe pri ruci kada vam je potrebna dodatna i čista energija za sve poduhvate koji su pred vama!

Stvorene su za mlade i stare, sladokusce i one najizbirljivije, za vegane i vegetarijance, za sve prilike i za sva mesta. Za one koji brinu o sebi i drugima. Čista energija i čisto zadovoljstvo, Puro raw kocke idealan su izbor za sportiste, za sve koji žive aktivno, u ravnoteži sa prirodom, za decu koja rastu, za one koji žele da budu zdravi, zadovoljni i jaki! 

A od čega su napravljenje Puro raw kocke?

Od slatkih urmi „hleba pustinje“. Koje obiluju gvožđem, kalijumom, magnezijumom, manganom, selenom i cinkom, vitaminima i prirodnim vlaknima, a šećer koji sadrže idealna je zamena običnom šećeru. Potekle iz dalekih krajeva Bliskog istoka i severne Afrike, urme se ubrajaju u red najzdravijih namirnica na svetu. Za proizvodnju Puro kocki koristimo dve vrste urmi, obe poreklom iz Irana – KabKab, urme bogatog karamelnog ukusa i nadaleko čuvene i sočne Mazafati urme. 

Tu je i mirišljavi kakao, „hrana bogova“ . Bogat je izvor magnezijuma i gvožđa, antioksidanata,  vitamina i minerala i zaslužan za dobro raspoloženje, zdravije srce,  bolju koncentraciju i pamćenje. 

Koristili smo jabukepomorandže i maline, koje su same po sebi poslastice, a koje su  procesom liofilizacije sačuvale najbolje i najvrednije što im je priroda podarila.

Sirovi badem, prepun vitamina E, proteina, nezasićenih masnih kiselina, vlakana, aminokiselina, dao je originalan ukus i suptilnost našim kockicama.

Dodali smo sirovi lešnik, pun vitamina i hranljivih materija, omiljeni sastojak u mnogim jelima.

Začinili smo cimetom, lekovitim začinom poznatom po probiotskim, antibakterijskim, antivirusnim i antioksidativnim svojstvima. 

Tu su i semenke bundeve, prepune vitamina, minerala i zdravih masti.

Nismo izostavili ni  čija semenke, hranu drevnih Maja i Asteka, bogate omega-3 i omega 6 masnim kiselinama, mineralima, vitaminima, proteinima, vlaknima i antioksidansima. 

Dodali smo malo ljubavi i želje da uživate u svakom zalogaju, znajući da je svaki sastojak prirodan, zdrav i biran baš za vas.

Za zdravu energiju, za bolji, kvalitetniji i slađi život.

Negujte zdrave navike.

Probajte PURO RAW KOCKE

I čisto da se zna, svideće vam se!