Politika privatnosti

Art Ival doo Beograd – ogranak Premier čokolada (u daljem tekstu: Trgovac) posvećuje punu pažnju zaštiti podataka o ličnosti korisnika sajta www.premiercokolada.rs – odnosno kupaca koji od Trgovca kupuju proizvode preko navedenog sajta.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kod Trgovca kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Trgovac preduzima odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja ličnih podataka kupca, uključujući i šifrovanje podataka u skladu sa važećim standardima.

Tokom posete sajtu www.premiercokolada.rs Trgovac može prikupiti određene lične informacije koje su neophodne kako bi kupac podesio svoj nalog, kao i podatke koji su neophodni u svrhu naplate, isporuku porudžbine ili radi dostavljanja promotivnih informacija.

Informacije neregistrovanih korisnika su potrebne za obradu porudžbine, eventualnog povrata ili zamene, odgovora na bilo kakvu primedbu/povratnu informaciju ili radi dostavljanja promotivnih informacija.

Vaše kontakt podatke i podatke o Vašem ponašanju na www.premiercokolada.rs možemo koristiti radi direktnog marketinga, odnosno slanja ponuda i obaveštenja o akcijama i pogodnostima koje možete ostvariti na našem sajtu. Navedene marketinške aktivnosti vršiće se putem e-maila tj. reklamni i promotivni materijal biće Vam poslat na dostavljenu adresu elektronske pošte.

Osnov za obradu Vaših podataka u ovom slučaju je saglasnost koju dajete prijavljivanjem na našu Newsletter listu ili prihvatanjem uslova web mesta. Vašu saglasnost za prijem obaveštenja o aktuelnoj ponudi i promocijama možete da opozovete u svakom trenutku.

Ukoliko Kupac više ne želi da bude registrovani kupac ili ne želi da se bilo koji njegov podatak nalazi u bazi registrovanih kupaca, potrebno je da pošalje zahtev na e-mail info@artival.rs. Trgovac će obraditi takav zahtev i e-mailom obavestiti Kupca o uklanjanju podataka iz baze kupaca.

Trgovac neće predati podatke o kupcima koji su prikupljeni putem sajta www.premiercokolada.rs ili koje čuva u bazi registrovanih kupaca bilo kom trećem licu, osim ukoliko je na takvu predaju podataka obavezan u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije.

Maloletnici mogu koristiti internet prodavnicu www.premiercokolada.rs uz nadzor roditelja ili staratelja.

Sajt www.premiercokolada.rs može da prepozna ranijeg korisnika pomoću kolačića. Kolačići personalizuju posete sajtu u skladu sa ličnim potrebama korisnika. Kolačići se mogu onemogućiti podešavanjem Internet postavki uređaja kojim pristupate sajtu.