Korporativni pokloni

Široka paleta Premier proizvoda omogućava izradu velikog spektra korporativnih poklona i pakovanja čokolade. Veoma smo fleksibilni u dogovorima oko izbora vrsta, gramatura i načina pakovanja, trudeći se da kreiramo atraktivne i dopadljive poklone.

Imamo tradiciju dugu skoro tri decenije, o kojoj svedoči dugačka lista naših klijenata i bogata galerija poklon pakovanja.

Korporativni katalog PDF

Premier korporativni pokloni – lični pečat vaše kompanije

Premier korporativni pokloni predstavljaju veoma praktičnu, a istovremeno i elegantnu formu korporativnih poklona. U našoj bogatoj paleti proizvoda moguće je pronaći veliki broj raznovrsnih opcija, koje će predstavljati idealno i sofisticirano rešenje za bilo koju priliku.

Korporativni pokloni su jedan od načina da pokažete poslovnim saradnicima, klijentima i zaposlenima pažnju, kao i da originalnim gestom ukažete na to koliko vam je međusobni odnos značajan.

U modernom poslovnom svetu na raspolaganju vam je čitav spektar najrazličitijih korporativnih poklona. I pored toga, često se nameće pitanje – kako odabrati poklon koji će da ostavi pravi utisak?

Najlakši način da odaberete pravi poklon koji će jednako oduševiti ljude različitih karaktera je da na trenutak zastanete i razmislite šta je to što vole svi, bez obzira na godine, pol, lična interesovanja?

Odgovor je jednostavan: čokolada!

Mlečna, tamna, bela ili rubi – svaka od ovih čokolada osvojila je nepca i srca miliona ljudi na planeti, čime je osigurala neprikosnoveno prvo mesto kada je u pitanju odabir savršenog poklona.

Opredelite se za neku od opcija iz naše bogate ponude koja vam se čini najprikladnijom za vaše specijalne poslovne prilike. Mi ćemo se postarati da vaše ideje i odabir konkretnih proizvoda pretočimo u elegantne čokoladne znake pažnje koji će da izmame osmehe na lica.

Izgled koji intrigira, ukus koji oduševljava

Svi proizvodi koje ćete naći u našem katalogu izrađeni su od najfinijih sastojaka, vrhunske čokolade i sušenog, liofilizovanog i koštunjavog voća domaćih proizvođača. Ručna izrada, apsolutna posvećenost i kvalitetni sastojci su garant kvaliteta Premier čokolada.

Svesni smo da je izgled u ovom slučaju ključan za prvi utisak, pa u skladu sa tim posebnu pažnju posvećujemo pakovanju korporativnih poklona. Svaki detalj pakovanja pažljivo je osmišljen tako da zaintrigira i ostavi utisak.
Bilo da je u pitanju elegantna kutija sa satenskom trakom, papirni omot, kesica ili folija, svako pakovanje ima mogućnost da se na njemu nalazi logotip vaše firme.