Great Taste Award za Lio jagodu u beloj čokoladi

Premier Lio draže sa liofilizovanom jagodom u beloj čokoladi osvojile su prestižnu britansku nagradu GREAT TASTE AWARD, koja predstavlja najveći i najpouzdaniji sistem akreditacije hrane i pića na svetu.

Sa misijom da podržava i promoviše velike i male proizvođače hrane i pića, ova nagrada pruža preporuke za sve što je izuzetno, posebno i značajno u domenu hrane. 

Od 1994. godine, kroz opsežan proces ocenjivanja prošlo je preko 150.000 proizvoda iz različitih grana prehrambene industrije, u kome se ocenjuje sama hrana, nezavisno od pakovanja i brendiranja, pri čemu se posebna pažnja obraća na kvalitet sastojaka, ukus, teksturu i aromu. Ove godine u konkurenciji se našlo preko 14 000 proizvoda iz čak 110 zemalja.

Prestižna nagrada predstavlja i priznanje vernim konzumentima Premier čokolade, kao potvrda da su izabrali vrhunski kvalitet, poseban i originalan ukus, kao i pouzdanog proizvođača, posvećenog izaradi ukusnih i kvalitetnih poslastica.

Premier LIO draže bombone sa liofilizovanom jagodom u beloj čokoladi, predstavljaju deliciju nastalu zahvaljujući savremenom procesu očuvanja svih najvrednijih svojstava voća, kombinovanog sa najkvalitetnijom belom čokoladom. Ovaj proizvod samo je jedan deo bogate palete LIO liofilizovanog voća u čokoladi, borovnica, malina, kupina, jagoda i čuvene srpske Oblačinske višnje. Voće koje je sačuvalo ne samo oblik, već i miris, ukus i vredne nutrijente, dobijeno je savremenim i pouzdanim procesom liofilizacije, osmišljenom da očuva sva važna prirodna svojstva.

Posebno je značajno da nagrada GREAT TASTE AWARD stiže u trenutku kada Art Ival i Premier čokolada proslavljaju 30 godina rada, bacajući posebno svetlo na decenije predanih i marljivih napora u kreiranju i usavršavanju bogate palete proizvoda, praćenju trendova i inovacija, zdravstvenih i nutritivnih dostignuća.

Za ovu prestižnu nagradu zaslužni su svi zaposelni u kompaniji Artival, posvećeni ideji da se potrošačima pruži samo najbolje, najvrednije i najukusnije, pa je za njih ovo priznanje samo dodatni motiv i podstrek za nove poduhvate.