O Premier čokoladi

Brend Premier čokolada nastao je pre skoro tri decenije. Sve je počelo proizvodnjom čokoladnih dražeja. Tada su se među našim prvim proizvodima našle dražeje sa lešnikom, bademom, suvim grožđem i pirinčem. Vremenom je asortiman postajao sve širi te smo, tada u još uvek malu Premier porodicu, dodali praline i čokolade. Godine 2009. otvorili smo i prvu prodavnicu – „Galerija čokolade” u Beogradu.

Priča o ovom brendu je ujedno i porodična priča s obzirom na to da u samom procesu proizvodnje učestvuje cela porodica. Od samog početka naš cilj je da brend Premier čokolade bude prepoznatljiv isključivo po svom kvalitetu i autentičnosti.

Višedecenijsko iskustvo, odabir najkvalitetnijih sirovina i opredeljenost  za neprekidno usavršavanje i praćenje svih tehnoloških i tržišnih trendova, učinili su naše proizvode simbolom prefinjene i ukusne čokolade, namenjene istinskom uživanju.

Koristeći sve raspoložive resurse, znanje i ličnu energiju, svi koji rade u kreiranju, proizvodnji i usavršavanju brenda Premier, trude se da tržištu ponude najbolje od čokolade – od specijalnih vrsta koje se odlikuju posebnim nutritivnim ili zdravstvenim benefitima, preko čokolada od kakaovca sa posebnim geografskim poreklom, do brojnih kombinacija čokolade i voća, orašastih plodova i drugih dodataka.

Važno polje razvoja predstavlja i kreiranje i usavršavanje linija proizvoda sa naglašenom zdravstvenom komponentom, bez dodatih šećera, nutritivno izbalansiranih, a sa sačuvanim izvanrednim ukusom. Gledajući ka budućnosti, trudimo se da zadovoljimo sve potrebe svojih lojalnih kupaca, uključujući i brigu za njihovu dobrobit.

U tom smislu, odabir dodataka za Premier igra veoma važnu ulogu. Samo najbolje od prirode i srpske tradicije zaslužuje da bude deo našeg brenda koji je sinonim za ukusnu, inovativnu i, za mnoge, neodoljivu čokoladu.

Danas u čitavom regionu Premier ima najširi asortiman čokoladnih proizvoda, preko 200 različitih oblika i ukusa čokolade. Stvarajući nove i kvalitetne proizvode, spajajući lokalne ukuse sa tradicijom, pomerili smo granice i stvorili čokolade kakve do sada niste probali na ovim prostorima.