Top 5 najukusnijih Premier proizvoda

Drevne Maje i Asteci su čokoladu smatrali hranom bogova, dok danas ona predstavlja pravi melem kako za nepca, tako i za dušu. Čokolada je univerzalni slatkiš i ljudi širom sveta uživaju u njenom ukusu. Nije bitno odakle ste ili koliko imate godina da biste uživali njoj. Čokolada budi u ljudima osećaj sreće i zadovoljstva i baš zbog toga je postala neizostavan segment ljudskih života.

Mnogi ljubitelji čokolade već skoro tri decenije uživaju u proizvodima brenda Premier, koji je postao sinonim za ukusnu, inovativnu i, za mnoge, neodoljivu čokoladu. 

Trenutno se nalazimo u periodu darivanja, a Premier čokolade su poklon sa kojim ne možete pogrešiti. Preko čokolade sa jedinstvenim geografskim poreklom, do brojnih kombinacija čokolade, orašastih plodova i drugih dodataka, možete pronaći idealan poklon za svačiji ukus.

S obzirom na to da Premier proizvodi preko 200 različitih delicija od najkvalitetnije čokolade u koje spadaju dražeje, praline, figure i drugi dezerti premijum kvaliteta, nije jednostavno odlučiti se samo za jedan.

Upravo zbog toga odlučili smo da vam olakšamo potragu za savršenim ukusom i sastavili smo listu od 5 najukusnijih proizvoda brenda Premier.

Smestite se udobno i uplovite u svet Premier čokolada.

Kraljevski dezert

Našu listu započećemo ni manje ni više nego krunisanim dezertom.

Predstavljamo vam neodoljivu kombinaciju najfinije mlečne i bele čokolade i mlevenog pečenog lešnika – kraljevski dezert.

Kraljevski dezert

Kraljevski dezert, kao i ostali kraljevski ukusi, sačinjeni su od domaćih sirovina iz svih krajeva Srbije, što ih čini posebno kvalitetnim i jedinstvenim.

Ova savršeno skladna kombinacija lešnika i čokolade, koja je i među turistima postala poznata kao kraljevski ukus Srbije, zauzima posebno mesto u našem svetu čokolade.

Liofilizovana jagoda u beloj čokoladi i liofilizovana malina u tamnoj čokoladi

Premier brend je svoj čokoladni put započeo pre dve decenije pravljenjem čokoladnih dražeja. One se i danas nalaze među najomiljenijim proizvodima našeg brenda. Upravo zbog toga, draže bombone našle su se na ovoj listi.

Liofilizovana jagoda u beloj čokoladi

Razmišljajući o budućnosti, Premier brend je počeo prvi u zemlji da oplemenjuje čokoladu liofilizovanim voćem. Plodovi koji su sačuvali ono najbolje što je priroda podarila, obučeni u Premier čokoladu, dobijaju jedinstven ukus i strvaraju savršenu harmoniju ukusa.

Nije bilo lako izabrati samo jedan ukus, te smo se odlučili za dva: liofilizovana jagoda u beloj čokoladi i liofilizovana malina u tamnoj čokoladi.

Ukoliko ste ljubitelj jagode, ovaj fantastičan spoj kiselog voća u kombinaciji sa slatkoćom najfinije Premier bele čokolade, neće vas ostaviti ravnodušnim.

Sa druge strane, liofilizovana srpska malina sa tamnom Premier čokoladom, idealan je spoj ukusa koji se ne zaboravlja.

Ostalo je samo da odlučite koji vam ukus više godi.

Avant Garde gold susam čokolada

Kada nešto nazovemo avangardnim, to znači da govorimo o nečemu inovativnom, originalnom, progresivnom, jednom rečju – revolucionarnom.

Baš takve su i Avant Garde Premier čokolade. U čitavoj kolekciji postoji 7 čokolada i sve su rađene u saradnji sa poznatim francuskim šefovima i stručnjacima za izradu čokolade.

Avant Garde čokolada sa karamelom i susamom

Svaka čokolada iz Premier Avant Garde kolekcije jedinstvena je poput pahuljice, iako se na našoj listi našla Avant Garde gold susam čokolada.

Savršen spoj bele čokolade sa karamelom i susamom stvoriće magiju u vašim ustima i pomeriti granice uživanja.

Bombonjera Paleta

Premier dražeje, magične kuglice koje skrivaju najlepše tajne čokolade, predstavljaju proizvod po kome je Premier brend stekao prepoznatljivost.

Za sve one kojima su dražeje omiljeni dezert, preporučujemo jedinstvenu bombonjeru Paletu koja će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja.

Paleta Bombonjera

Fine kombinacije proizvoda kao i punoća ukusa čini sve bombonjere Premier brenda jedinstvenim zadovoljstvom.

Međutim, bombonjera Paleta sa mešavinom draže bombona, bademom u beloj čokoladi, kafom u tamnoj čokoladi, lešnikom u beloj i mlečnoj čokoladi, učiniće vaš put kroz paletu ukusa nezaboravnim.

Praline Kruna

Ovu listu smo počeli na kraljevski način a tako ćemo je i završiti.

Za sam kraj ostavili smo, po mnogima omiljeni proizvod brenda Premier – jedinstvene praline Kruna.

Praline Kruna

Ukoliko ste ljubitelj pralina, ovo je definitivno izbor za vas. Ručno pravljene Kruna praline osvajaju već na prvi zalogaj jedinstvenom kombinacijom belgijske čokolade i lešnika.

Svakim zalogajem ovih pralina priuštićete sebi pravi kraljevski užitak.

Od kraljevskog dezerta, preko liofilizovanog voća u čokoladi, Avant Garde gold susam čokolade pa sve do famozne bombonjere Paleta i kraljice pralina, kao i svih ostalih proizvoda koji se nisu našli na ovoj listi, Premier ne prestaje da oduševljava.

Brend se menjao kroz vreme, uvek nudio nove i aktuelne proizvode a uz sve to kvalitet je uvek bio na prvom mestu.

Priključite se ovom čokoladnom svetu ukoliko već niste i ne zaboravite da Premier čokolade nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, čak ni one najizbirljivije ljubitelje ovog dezerta.