33
vrste čokolade

Jedinstvena kolekcija

33 vrste ručno izrađenih mlečnih, belih i tamnih čokolada, sa ili bez dodataka čine bogatu zbirku u kojoj su zastupljene i čokolade bez dodatog šećera, čokolada od organski uzgajanog kakaovca, a pravi biser predstavlja bela Somot čokolada nežnog, ali bogatog ukusa. Paleta začina i raznovrsnih dodataka čini ovu kolekciju jedinstvenom, a rad na njoj, uz neprekidno osmišljavanje novih ukusa, nikada ne prestaje. Sve Premier čokolade izrađene su sa puno pažnje i ljubavi, uz odabir najboljih sastojaka i oslanjanje na tradiciju dugu preko 20 godina. Vaše je samo da pronađete svoj omiljeni ukus i kombinaciju!

Premier čokolade

Čokoladna egzotika

Kolekcija čokolada od kakaovca sa posebnim geografskim poreklom

Podneblje i zemljište na kome se uzgaja kakao mogu uticati na ukus samih plodova i tako doprineti stvaranju kakaa sa posebnim ukusima i aromama. Sofisticirane čokolade proizvedene od njih namenjene su istančanim čulima i donose dah i mirise dalekih i egzotičnih ostrva u svakom dragocenom zalogaju.

Premier čokolade

Premier čokolade

Premier čokolade

Premier čokolade

Neodoljive kombinacije

Pored kolekcije čokolada i čokoladica Premier izrađuje i čokoladne blokove kao i čokoladne table sa dodatkom voća ili orašastih plodova. Posebnu pažnju poklanjamo kombinaciji ukusa, boja i tekstura, a od sastojaka biramo samo najbolje. Trudimo se da pakovanjem ispratimo kvalitet svojih proizvoda, a vama pružimo bogat izbor pokon pakovanja.

Preuzmite Premier PDF katalog

premier katalog