33
vrste čokolade

Jedinstvena kolekcija

33 vrste ručno izrađenih mlečnih, belih i tamnih čokolada, sa ili bez dodataka čine bogatu zbirku u kojoj su zastupljene i čokolade bez dodatog šećera, čokolada od organski uzgajanog kakaovca, a pravi biser predstavlja bela Somot čokolada nežnog, ali bogatog ukusa. Paleta začina i raznovrsnih dodataka čini ovu kolekciju jedinstvenom, a rad na njoj, uz neprekidno osmišljavanje novih ukusa, nikada ne prestaje. Sve Premier čokolade izrađene su sa puno pažnje i ljubavi, uz odabir najboljih sastojaka i oslanjanje na tradiciju dugu preko 20 godina. Vaše je samo da pronađete svoj omiljeni ukus i kombinaciju!

Premier čokolade

Neodoljive kombinacije

Pored kolekcije čokolada i čokoladica Premier izrađuje i čokoladne blokove kao i čokoladne table sa dodatkom voća ili orašastih plodova. Posebnu pažnju poklanjamo kombinaciji ukusa, boja i tekstura, a od sastojaka biramo samo najbolje. Trudimo se da pakovanjem ispratimo kvalitet svojih proizvoda, a vama pružimo bogat izbor pokon pakovanja.

Acticoa logo

Čokolada sa većim procentom prirodno prisutnih flavonoida

ACTICOA čokolada napravljena je blagim tehnološkim postupcima koji omogućavaju da sadrži značajno veći procenat prirodno prisutnih flavonoida u odnosu na čokolade dobijene tradicionalnim načinom proizvodnje. Flavonoidi iz kakaoa pomažu očuvanju elastičnosti krvnih sudova, što doprinosi normalnom krvotoku Navedeni fiziološki efekat postiže se konzumiranjem min 0,2 g flavonoida dnevno, što odgovara količini od min 10 g tamne čokolade Acticoa.

Acticoa čokolada

Čokoladna egzotika

Kolekcija čokolada od kakaovca sa posebnim geografskim poreklom

Podneblje i zemljište na kome se uzgaja kakao mogu uticati na ukus samih plodova i tako doprineti stvaranju kakaa sa posebnim ukusima i aromama. Sofisticirane čokolade proizvedene od njih namenjene su istančanim čulima i donose dah i mirise dalekih i egzotičnih ostrva u svakom dragocenom zalogaju.

Preuzmite Premier PDF katalog

premier katalog